Pagina's

maandag 30 juni 2014

Oproep: wie wil mee doen met de I Love Yarn CAL?

[Graag de komende dagen reageren als je mee wilt doen!]

Ik ben van plan mee te doen met de Crochet Along van I Love Yarn (Zuid-Afrika). Het project is een deken en je kunt deze maken in vier prachtige kleurencombinaties van een bijzonder garen.
De vier kleurencombinaties vind je hier op Pinterest.

Als je meedoet, dan betaal je voor het garen. Dat wordt opgestuurd. Het gaat om het garen Imagine van I Love Yarn. Dit is een handgeverfd garen van 70% bamboe en 30% katoen, zacht, duurzaam en goed wasbaar, en verkrijgbaar in prachtige kleuren! De CAL loopt van augustus 2014 tot juli 2015. De kosten bedragen maximaal zo rond de 2000 Rand (nu ongeveer 140 euro).

teaser...

De verzendkosten vanuit Zuid-Afrika zijn natuurlijk best hoog. Ik heb nagevraagd bij I Love Yarn hoe hoog het ongeveer zal zijn. Als er meer mensen vanuit Nederland mee doen, dan zijn de verzendkosten lager, bij verzenden in één pakket. Binnen Nederland kan ik het dan verder versturen. Of dat voordeliger is hangt af van het aantal personen dat mee doet.

Er is wel haast bij. Ik mag uiterlijk a.s. vrijdag laten weten wie er mee doen, en dan in 't weekend betalen. Wil je meedoen? Laat het dan alsjeblieft uiterlijk woensdag of evt. nog donderdag aan mij weten. Als ik vrijdag (een deel van) het bedrag van je heb ontvangen, dan zorg ik voor de betaling aan I Love Yarn.

Meer informatie (bijvoorbeeld de nieuwsbrief over de CAL, de kosten, en waar ik woon) kun je krijgen door even een mailtje naar mij te sturen: hildehaakt@gmail.com.

4 opmerkingen:

 1. Om welke deken gaat het dan? Die je als voorbeeld hebt, heeft een heel andere kleuren combinatie. De kleuren die je kunt bestellen hebben of roze tinten of blauwe tinten, maar geen combinaties van deze kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt inderdaad alleen kiezen uit de vier kleurencombinaties (roodtinten, rozetinten, groen/blauw of de donkerblauwe). De deken zelf is een 'mystery-deken'. Je krijgt steeds een stuk van het patroon.
   Ik heb net een 'teaser' gekregen van I Love Yarn, die zet ik zo in het bericht er bij.

   Verwijderen
  2. Ik wil wel graag meedoen en dan wil ik de roze tinten. Jij gaat zeker voor de groen/blauwe tinten? :-)

   Verwijderen
  3. Leuk! Mail je mij jouw mailadres? Dan zal ik je vanavond de details mailen.

   Verwijderen