Pagina's

zaterdag 15 december 2018

Kerststal haken

Ik heb een begin gemaakt met de kerststal uit het boekje Haak je eigen kerststal. In het boekje staan nog veel meer figuren, zoals de herders, de drie wijzen, ezel, schapen en engelen.
Ik ben benieuwd hoe ver ik ga komen de komende jaren. Het is namelijk een flinke klus. Maar wel leuk om te maken! Misschien elk jaar eentje?

Maria

Jozef

Baby Jezus in de kribbe 

6 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend schattige kerststal. Heel leuk. Gewoon kijken hoe ver je komt. 1 per jaar is al een mooi doel toch ;-).
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik heb het boekje ook en dacht ook eerst Maria, Jozef en het kindje en daarna komt de rest. Maar tot nu toe is er nog niemand gehaakt ;)
  Leuk dat bij jou het begin er is. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kwam jaren nioetverder dan dit 3tal.. dan had ik er al snel klanten voor.. maar 2 jaar geleden een ezel en 2 engelen en een zelf verzonnen ster er bijgehaakt.. de anderen wachten nog steeds..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ieder jaar iets erbij haken is een mooi voornemen.
  Vorig jaar haakte ik ook een kerststal. Uit het boekje "De gehaakte kerststal". Het staat zo gezellig. En de figuren kunnen niet breken ;-).
  Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor...ik ben er vorig jaar met kerst aan begonnen en heb nu Jozef, Maria en het kindje, 2 herders, 3 koningen en een schaapje ligt klaar om gevuld te worden, want zeg nou zelf, herders zonder schaap kan natuurlijk niet. De rest van de dieren moeten maar een jaartje wachten voor ze zich bij de stal kunnen voegen. Ik ben er vorig jaar aan begonnen nadat mijn kleindochtertje een van mijn porseleinen herders brak. Hier kan ze tenminste veilig mee spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou er zo graag aan beginnen maar ik ben niet zo goed in amigurimi,Maria is in de vuilnisbak beland,ok vond ze niet mooi.Hopelijk komt het er ooit wel van.

  BeantwoordenVerwijderen