Pagina's

maandag 21 januari 2013

Olifantje haken

Een klein haakklusje tussendoor: olifantje Winston. Hij is heel schattig geworden.
Het patroon is te vinden op de website van Echtstudio. En op de blog Koekeridoo kun je nog veel meer Winston's bewonderen.
Ik heb het olifantje gemaakt met Phildar Cotton 3 en haaknaald 2,5. Hij is maar 6 cm hoog, en 9 cm lang (inclusief slurf en exclusief staart). Het haken was snel gebeurd. Jammer dat het in elkaar zetten dan nog best veel tijd kost... 

11 opmerkingen:

  1. Wat is hij leuk! Heb je blog eens op mijn blog geplaatst wat met zoveel moois verdien je toch wel meer volgers!

    Groetjes, Antoinette

    Www.creanettie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je de spulletjes die ik maak mooi vindt! Wie weet krijg ik door je oproepje meer volgers (al 1 zie ik!). Zou leuk zijn, want ik schrijf de blog natuurlijk niet alleen voor mezelf (hoewel ik het heel handig vind dat ik op deze manier makkelijk terug kan vinden wat ik heb gemaakt en wat de patronen zijn...).

      Verwijderen
  2. Oh, deze heb ik ook een aantal keren gehaakt! Het is inderdaad een werkje om alle dingen op de juiste plaats te krijgen en ik moet zeggen: het is jou beter gelukt dan mij haha!
    Ik heb eens op jouw blog gesnuffeld en jeetje hee; wat maak jij een prachtige dingen!!! Breien is niet aan mij besteed maar ik haak wel heel graag en ik kom veel inspiratie tegen op jouw blog. Je hebt er een fan bij!!!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai Hilde, ik kreeg de tip van Nicole om op jouw blog een kijkje te nemen...erg leuk allemaal! Ben meteen je volger geworden.
    Groetjes, Corine
    wien-art.blogspot.com / wien-artfabrics.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook ik las de tip bij Nicole (maaksels en meer) en heb mij als volger aangemeld, het is zeker de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hilde,
    Ook ik kwam via het Blog van Nicole bij jou terecht..wat staan er leuke dingen op je Blog..alweer een volger erbij..

    groetjes van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. via maaksels en meer EN net's blog hier beland ☺....ziet er geweldig uit....dusse volger no 11 is binnen
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O..hahaha...had net bij je labeltjes al een berichtje achtergelaten, maar zie hier nu nog meer medeblogsters staan die via Nicole bij je terecht zijn gekomen...en terecht hoor, je blog moet zeker meer aandacht krijgen, dat maakt het bloggen ook alleen maar leuker! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha ha, ik zou typen dat ik via Nicole bij je was gekomen, maar ik zie dat er een aantal voor mij zijn geweest. Nou ja, het werkt in ieder geval goed. Ik ben benieuwd waar je ons mee gaat verassen.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hilde, wat 'n prachtige dingen maak je en telkens met een supergoede uitleg ! Ik ben volger geworden en heb je blog al onder mijn favorieten op de computer gezet. Dat Winston-olifantje is superleuk om te maken hé, ik heb er ook al zo'n vijf van gehaakt. Maar ik merk net door je foto's dat ik bij alle vijf hun staartje vergeten maken ben. Hahaha, hoe dom van me !
    Je blog verdient zeker meer aandacht, want je berichtjes zijn echt de moeite met nuttige en interessante uitleg.
    'n vrolijke groet,
    sneksniltje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dag dames,

    Wat leuk dat jullie zulke enthousiaste reacties achterlaten! Antoinette en Nicole, bedankt voor het reclame maken! Nou maar gauw aan de slag om meer leuke dingen te maken...

    Groet, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen