Pagina's

woensdag 17 september 2014

Wie vindt haaktijdschriften en houten kralen leuk?

Mijn blog is ruim 2 jaar oud, het aantal volgers blijft stijgen (welkom!) en ik vind het nog steeds heel leuk om creatief bezig te zijn en te bloggen. Reden genoeg voor een give away!
Je kunt winnen:

  • Vier tijdschriften: Simply haken, Simply crochet, Breien en haken met Style en Drops.
  • Een heleboel houten kralen (ruim 5 keer zoveel als op de foto!).
De kralen heb ik gered van de container op de school van mijn kinderen! Het zijn er zo veel dat ik ze zelf niet op ga krijgen. Het harten schaaltje hou ik trouwens zelf...

Wat moet je doen om te winnen:

  • Laat hieronder een reactie achter.
  • Heb je een idee wat je met haken+kralen kunt doen? Laat het weten ter inspiratie voor mij.

Maandagmiddag 22 september maak ik de winnaar bekend.

28 opmerkingen:

  1. Oooooo dit is voor mij een droom giveaway!!!!!! Ik ben namelijk verslaafd aan magazines! ;-) Lijkt me de BOM om dit te winnen!!! Ik zou een hele hele hele lange kralenketting maken en die heel rommelig aan de muur hangen, met dan af en toe een gehaakt harte/huisje er aan. :-)
    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een gave give away. Ik zou de kralen delen met school ( de kinderen bij het overblijven zijn er heel blij mee dat weet ik zeker) en zelf zou ik de kralen gebruiken om bijvoorbeeld aan de touwtjes bij een poncho te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat dacht je van een vliegen gordijn, of eigenlijk moet je zeggen anti vliegengordijn. sliertjes haken en de kralen ertussen rijgen en met een dikker haaksteekje vastzetten!
    de magazines lijken me super!!
    groetjes mar broeders

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke give-away! Prachtige tijdschriften!
    En de kraaltjes, ik zie er ook wel oogjes in voor knuffels.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie geschenken, terwijl het volgen van jou blog al een cadeau op zich is!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke give away! Zoveel bladen bijelkaar is wel heel gaaf! En de kraaltjes, dochterlief wil graag een gehaakt tasje.. daar kan ik de kraaltjes leuk bij gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Top give away!
    De tijdschriften zijn heerlijk om te lezen en bij weg te dromen. En dan nog te delen met mijn schoonzusje.
    De kralen vinden hun weg naar nichtje. Ze is er gek op. Tegenwoordig knutselt ze met kastanjes e.d. De kralen zijn dan mooie ogen.
    Zelf had ik deze kralen vroeger in de gekleurde versie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke give away. Ja wat kan je allemaal niet mey de kralen. Lijkt me leuk om ze terijgen en af en toe er iets tussen te haken.
    Groetjes Lize

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O, aan deze mooie give away doe ik graag mee :-)
    Ik zal even een link op mijn blog plaatsen. Je kunt de kralen aan een draad rijgen en daarmee haken om een ketting of armband (of beiden natuurlijk) te maken, daarnaast zak ik laatst dat het heel hip is om ze onderaan een gehaakt gilet/vestje vast te maken.Ik denk dat de kleine kraaltjes ook prima oogjes zijn voor amigurumi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg trouwens hè, dat ze dat zomaar weggooien, terwijl ze altijd roepen dat het budget zo klein is.

      Verwijderen
    2. Wat een leuke give away! Ik doe graag mee.

      Verwijderen
  10. Leuk! met de kralen... misschien een leuke verjaardagsslinger van haakwerk en kraal. haakwerkje-kraal-haakwerkje-kraal..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Da's een hele mooie give-away ! Hoe halen ze het in hun hoofd om die houten kralen weg te kieperen ? Onbegrijpbaar ! En om op je blogtitelvraag te antwoorden: ikke ! Ik haak en naai heel graag en als ik eenvoudige kleine zakjes haak of naai doe ik er altijd een lintje door. Aan beide uiteindes van die lintjes doe ik altijd een houten kraal wat veel makkelijker is voor jonge kinderen om de zakjes toe te trekken. Gewoon de kralen grijpen en trekken. En plastieken kralen verfoei ik, de houten zijn veel mooier en natuurlijker.
    Ik doe dus heel graag mee !
    'n vrolijk groetje,
    sneksniltje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een heerlijke giveaway! Ik word altijd zo blij van mooie tijdschriften. Maar ik heb een koopstop deze maand. Dus winnen zou echt super zijn. En kralen zijn altijd leuk. Ik vind het leuk om kasthangers en slingers te haken en daar kralen bij te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, wat een gave give-away, waag graag een kans!
    Ben dol op alles wat met haken te maken heeft dus de tijdschriften zijn meer dan welkom. Ook de houten kralen kan ik erg goed gebruiken bij mijn workshops voor kinderen, die ik regelmatig geef.
    Ik ga duimen draaien!!
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi! Wat leuk!! Ik doe graag mee. De kralen zouden erg leuk zijn voor mij zoontje. Ik zal een linkje plaatsen op mijn blog! Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk!

    Met de kralen zou je een leuke woonketting kunnen maken. Af en toe met een wat fijne garen een kleurig jasje maken voor de kralen. Je zou ook een ketting kunnen maken en die vastmaken/lijmen aan een vaas.
    Groetjes, Melissa

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super give away! Kunnen we weer helemaal enthousiast van worden!!
    Mijn dochter en ik zijn "haakverslaafd/verslavenden". Hoe zeg je dat...?
    Soms zijn we uren bezig met patronen uitzoeken met het juiste garen! En moeten dan nog aan de slag :-)
    De kralen zijn overal voor te gebruiken: we hadden een winterfair in het dorp.
    Voor de engeltjes gebruikte ik de kraaltjes voor het hoofdje en de handjes en voetjes.
    Ze waren een succes!
    Groeten,
    Marjan en Ingrid
    Hobbymar

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een verwennerij: vier haaktijdschriften! Ik doe graag mee. Ik heb zo geen ideeën met de kralen. Ik werk ook meer met kleinere kraaltjes voor Barbie :-) Maar als ik had gezien dat ze weggegooid werden had ik ze ook meegenomen. Die vinden wel weer een bestemming.
    Groetjes, Alyt

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie give-away!! Je kan armbandjes haken met tussenin kralen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik gebruik vaak houten kralen bv bij deze engeltje (hoofd en voetjes ) http://evehaakje.blogspot.nl/2013/11/engel-kerstboom-ornament.html
    of gehaakte vogeltje ogen en pootjes. Leuk die tijdschriften, zijn altijd fijn om nieuwe inspiratie op te doen. Groetjes Eveline

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Hilde,
    Natuurlijk kan ik je give-away niet negeren als ik je blog volg! Dus bij deze.
    Ik zou van ijzerdraad de vorm van een huisje maken. De uiteindjes sluiten het dakje aan de bovenkant. Alle kraaltjes door het ijzerdraadje heen. Dus het dakje nu echt sluiten. Dan wat garen en een haaknaald pakken en tussen de kralen door met halve vasten vastmaken en dan losse naar de overkant. Dan kun je kriskras tussen alle kralen door. Dus lekker onregelmatig. En daarna (even kijken hoe je dat moet doen, nog niet helemaal uitgedacht) ijzerdraadjes vastmaken en een touw met hanglus haken aan je huisje. Dan heb je een leuk decoratie item voor aan de muur.
    Groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Congratulations on your bloggibirthday, Hilde!! Reading in your creative corner is always so much fun :-). Thanks for this wonderful giveaway, I really must try my luck. Crochet and beads - ♥! My ideas are: Crocheted necklace or bracelet with beads, crochet curtain for windows with bead-cords at the bottom end, a long curtain for the balcony door completely out of bead-cords, key-fob, a basket with beads on the upper edge, a “hippie” bag with dangling bead-cords around, … to be continued ;-). Thanks and have a wonderful weekend!
    Groetjes, Nata

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Voor de kralen heb ik al direct een projectje: van die mooie armbanden haken zoals Brigitte van Home is where the dachshund is maakt!
    Ik ben dus kandidaat ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Jouw blog pas twee jaar oud? Ik dacht dat je al veel langer in blogland actief was...positief bedoelt hoor! Ik lees jouw blogjes ook altijd graag, dus ga zo door!
    Ben dol op haakbladen, dus waag graag een gokje.
    Voor de kralen heb ik wel wat suggesties: die grote kunnen dienst doen als hoofd van een engeltje van vilt, leuk voor straks in de kerstboom. Die kleinere kun je verwerken in je haakwerk of in je schelpenslinger, mobiels zoals ik die maak....etc.
    Liefs, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik zou er samen met allerlei kleurtjes een vliegengordijn van maken, lijkt me erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hier nog een kandidaat voor jouw giveaway.
    Zoals Leen hierboven al zegt: ik zou er armbanden kunnen van maken zoals hier:http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2014/09/giveaway-magic-bracelets.html

    Maar ik loop ook al heel lang rond met de idee om houten kralen in een stofjesreep te stoppen en dan per kraal iets te doen. Dat lukt het best met hele dikke kralen. Die zou ik absoluut graag winnen.

    Kralen zijn ook leuk om op een houten doosje te plakken in een tekening en dan alles te verven met kleurvernis. Of als zoom/boord van iets.
    En haakmagazines ook altijd enorm welkom. Alle inspiratie helpt.

    Prettige zondag,
    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik ga nog snel een kans wagen in de hoop dat ik nog niet te laat ben :-)
    Zoek altijd manieren om mijn tijdschriftenverslaving in stand te houden, en houten kralen zoek ik al lang want ze kopen, dat is zo duur en je hebt er al heel veel nodig om een lange slinger van te maken waar ik kaartjes aan kan hangen.
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen