Pagina's

maandag 23 juli 2018

Notitieboekje kaften

Net als twee jaar geleden mocht ik, met drie andere dames, workshops geven op een groot personeelsfeest. Deze keer hadden we materiaal gekocht voor 4 verschillende werkjes. Van elk konden er 50 worden gemaakt. De geknoopte wandhanger, plantenhanger en vaashanger liet ik eerder al zien. De deelnemers konden ook een notitieboekje kaften door lintjes te weven.
Dit was de populairste workshop. De 50 boekjes waren al snel op. De vaashanger liep niet. Dat was kennelijk te priegelig. Maar de plantenhanger was ook populair. De wandhanger is wat minder gemaakt (was meer werk), maar van het materiaal dat daarvan over was, werden extra plantenhangers gemaakt.
We hadden een prima plek voor de workshops. Twee grote tafels en twee picknicktafels. Gelukkig was het weer goed.
De deelnemers konden zelf een kleurencombinatie uitzoeken. Leuk om te zien hoe verschillend de boekjes werden. Hier is een aantal te zien:
We hebben een erg leuke middag+avond gehad. Wie weet mogen we over twee jaar weer.

5 opmerkingen:

 1. Leuk idee om een kaft te maken van lintjes. De notitieboekjes zien er vrolijk uit. Met workshops blijft het moeilijk om vooraf te bepalen welke workshops goed aanslaan en welke minder. Fijn dat iedereen lekker bezig is geweest en het personeelsfeest geslaagd was.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee zeg, kaften met lintjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Maar dat is een enorme voorbereiding geweest... en je wil goed uit de bus komen.
  Fijn dat je het materiaal van de wandhangers weer kon gebruiken.
  De boekjes zijn ook zo leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk zeg!!!!Ik had vroeger ook zo'n kaftje rond een schoolschrift! Ik krijg er zin van om dat ook eens te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke idee├źn! Ik snap wel dat de boekjes hard gingen. Ziet er ook heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen